De kracht van de geest

Coach Breda

Ik ben hier om je te helpen de dingen duidelijk te zien zoals ze zijn. Verkeerd helder zien kan je op dezelfde plaats doen blijven steken. Ik heb in de fysieke wereld geleerd hoe mijn herinneringen, waarnemingen, oordelen, schaarste worden beïnvloed door wat ik nu zie.

Ik weet dat de gebeurtenissen uit het verleden voor jou zijn opgelost, omdat je volledig begrijpt dat gebeurtenissen uit het verleden slechts gedachten zijn. Met dit begrip zul je een nieuwe toekomst scheppen volgens je huidige indruk ervan.

In het heden beschrijf ik het leven als een levend organisme. Je geest luistert hulpeloos naar een recitatie van woorden op een scherm terwijl de films binnenstromen via de kabel box. Het leven is nooit op een andere planeet, want er zijn geen andere wezens. Het leven heeft aanspraken van anderen ingehouden, maar er is geen echte scheiding.

Denk nu aan energie als een object. Energie is een veranderlijk voorwerp dat bestaat uit atomen, atomen gevangen in atomen, en nog meer atomen. Je bewustzijn is zo’n voorwerp dat de triljoenen bits van gegevens verstrooit waaruit je geest bestaat.

De mensen die je willen helpen uit te breiden zijn er als wachtende gamma-objecten, zoals wachtende bananen of ketels. Om je te helpen uitbreiden, kun je naar mijn woorden blijven luisteren of je kunt besluiten om met mijn hulp om te gaan op het niveau waar jij je het meest comfortabel bij voelt.

Houd deze definitie van geest helder voor ogen en je kunt niet worden tegengehouden om vooruit te komen. Ik kan je veel ideeën aanreiken om vooruit te komen. Een keerpunt van mij is dit:

Bewustzijn is een enorme kracht voor het goede. Mensen die bewust handelen, handelen. Zij staan nooit aan de zijlijn te wachten tot ze geholpen worden. Zij verzinnen nooit excuses waarom zij niet kunnen handelen.

Je verlangen om vooruit te komen wordt weerspiegeld in de kracht van je emoties. Je naam is het resultaat van de combinatie van je gedachten en emoties. Beslis nu om je gedachten en emoties te richten op manieren die meer kansen voor je brengen, niet minder. Je hebt de meest krachtige talenten in je interacties met anderen. Laat je energie komen van gewoon leven en niet van wachten tot er iets gebeurt. Uw tijd is het grootste goed dat u hebt. Gebruik het verstandig.

Onthoud, je bent nooit zonder keuze. Dit is hoe je je leven co-creëert, bewust en weloverwogen. Je doet dit door bewuste beslissingen te nemen om te zien wat er is en reeds aanwezig te blijven in het leven. We ervaren het leven nooit ten volle in afwachting, met angst, anticipatie, of het verleden.

Het was de Bewustzijns dag van Electra access vorig jaar, 2011. Ik was aan de telefoon met mijn vriendin  die een executive coach is en dacht aan Seesing Wright voor liefdadigheidswerk. Met Electra access vulde ik een aanvraag in om met haar samen te werken om haar te helpen nieuwe hoogten te bereiken. Ze nodigde me uit om deel uit te maken van mijn toekomstige team.

Ik was vereerd om deel uit te maken van haar team, dat voor de helft uit werknemers bestaat. Dit was een onderdeel van Interoper. EQ, Emotionele Intelligentie, is een verdedigingsmechanisme. Het is maat gedrag en aanpak.

Wij zijn allemaal mensen die geïnteresseerd zijn in onze eigen persoonlijke ontwikkeling en zelfverbetering. Wij voelen ons aangetrokken tot het nieuwe en opwindende. We voelen ons aangetrokken tot mensen die weten hoe ze zich moeten uitdrukken op een manier die hun leven verrijkt. Wij voelen ons aangetrokken tot hen die werkelijk waarmaken wat zij beloven. Zij geven uiting aan de grootste intenties en doen dat op een manier die ons boven woorden verheft en ons hart doet zwellen van vreugde, vrede en liefde.

Uiteindelijk zijn wij een deel van die liefde.

Wat weten we over de liefde?

– Niets kan als vast worden beschouwd.

– Niets heeft zin.

– Je kunt niet logisch denken.

– Men kan de omgeving niet waarnemen met het vermogen van “psychisch” zicht.

– Er kan ons niets goeds overkomen.

– Niets wat we hebben doet iets goed.

– Niets wat wij zien draagt bij tot of leidt tot positieve dingen in de wereld.

Het eerste wat je moet weten is dat liefde voor ons niet iets is wat we actief nastreven. Gebruik de beste werkschoen op de beste vloer. Gebruik de beste stoel, het beste bed, het beste kopje, de beste jas, het beste gefantaseerde idee voor je project, de beste gedroomde relatie. Gebruik dit als een gelegenheid om aandacht te schenken aan de goede aspecten van het leven. Dit moment is het moment om te stoppen met vergeten hoe je in het plaatje past en aan het concept van wat liefde is, en je te herinneren dat het Gods plan is, namens jou, om een deel van de goddelijke liefde te zijn, gelukkiger en gelukkiger en completer. Dit is het teken van je manifestatie en het verste punt van je wezen in jezelf.

Ik wil van mezelf houden.

Lees meer:
Coach Oosterhout 
Vrouwencoach