De positieve krachten van Hypnotherapie

 

 

 

Maakt u zich overmatig zorgen? Zoekt u een coach, maar vindt u er geen? Er is een reden waarom uw leven zo overweldigend is! Als u de gedachten aan geestesziekte wegneemt, zou u ontdekken dat wij u gewoon een slimme tip geven. Eentje die je er misschien wel van kan weerhouden om hoge betalingen te doen, en in een spiraal van depressie te belanden, naar de wanhoop waarin je je nu bevindt!

Coach Hilversum zal meer voor u doen dan alleen het probleem aanpakken met de juiste oplossing. Omdat ik al vele jaren werkzaam ben op het gebied van therapeutische hypnotherapie, ben ik het onderwerp van de positieve onderbewuste geest tegengekomen. Deze oplossing begint eigenlijk met je kennis te laten maken met de schoonheid van de verbeelding en de onderbewuste geest. Soms noemen we dit de verbeelding!

Alle kinderen zijn van nature creatief en onze trots op hun karakter vergroot deze voortdurende creativiteit. Helaas, als gevolg van onze cultuur, veroorzaken de veranderingen in onze omstandigheden walging en gefrustreerde verlegenheid om niet goed overweg te kunnen met familieleden. Dit brengt gewoonlijk afschuwelijke herinneringen aan misbruik en trauma’s naar boven die negatieve patronen in het onderbewustzijn hebben verborgen, waardoor de onrust in het leven van de familie onvermijdelijk wordt. Voor sommigen lijkt het alsof er nooit een einde aan kan komen. Ik bedoel, iemand moet elk aspect van het leven tegelijk veranderen, toch?

Drie primaire stappen zijn gebruikt voor de taak bij de hand… 1) Door het proces van creatieve visualisatie. 2) Een emotioneel geladen gesprek met ons onderbewustzijn om de onopgeloste emotionele reacties te her-analyseren die we zijn tegengekomen in het

Zonder al te veel in te gaan op de pragmatische en wetenschappelijke processen die betrokken zijn bij creatieve visualisatie met het onderbewustzijn, vertrouw ik erop dat u begrijpt dat er een waarheidsgetrouw hypnotisch gesprek wordt gevoerd. Er is ook een element van de morele kracht om uw geest waakzaam te houden voor het geval u op een zijspoor wordt gezet door negatieve indrukken en er een aanbod komt van hulp van een pastorale/therapeutische hypnotiseur.

Deze stappen hebben goed voor mij gewerkt in een meer mentale en emotionele gezondheidssetting. Als hypnotherapeuten maken we gebruik van het hele scala van emotionele uitdagingen van onze cliënten met de manier waarop we deze kwesties benaderen.- Ik ben er zeker van van mijn BELANGRIJKE Ny MBfeed terug lijst dat alleen deze therapie werkt voor het verwijderen van alle schuldgevoelens.- Toestemming om een specialist te zien wordt verleend zodra de contouren van het werk worden begrepen.- De therapeut(en) en de cliënt voelen zich beiden comfortabel met het concept van vertrouwen.- Tijdslimieten in de sessies zullen de lengte van uw vergoeding bepalen.

Als het mogelijk is, kunt u contact met mij opnemen voor enige verduidelijking over hoe de sessie precies zal verlopen en voor enig achtergrond begrip over hypnotherapie.Ook, in het geval dat u hierop zou willen reageren of vragen die u heeft over hypnotherapie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Als hypnotherapeut respecteren therapeuten in Hilversum individuele vertrouwelijkheid met alle hypnotherapie informatie. U bent niet verplicht om enig aspect van een sessie met iemand te bespreken. Hypnotherapie is ontworpen om mensen te helpen die ernstige emotionele en fysieke pijn ervaren. Deze pijn kan de vorm hebben van een fysiek, psychologisch of spiritueel trauma.

 

Lees meer…

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Meditatie cursus