Een holistische coach

Holistische coach Hoofddorp

Wanneer u een oproepstrookje voor uw werk krijgt, belt u op de dag dat het is toegewezen. Wanneer u dokter u ziet voor uw jaarlijks lichamelijk onderzoek, belt ze u op voor uw doktersafspraak. Maar wanneer u wordt opgeroepen voor een holistische welzijnsafspraak, doet u alsof u deze validatie niet heeft.

Bovendien, in een interactie met een cliënt, merk ik dat de cliënt de neiging heeft te wachten tot ik hem zeg mij te bellen. Dit kan een beetje irrationeel zijn omdat ik daar hun tijd aan het verdoen ben. Zij denken echt dat, terwijl zij wachten, ik hen in feite kan helpen. Dan wachten ze op mijn antwoord.

Deze gedragingen als vanzelfsprekend beschouwen is mijn eigen “deel van het plan”. Maar, ondanks deze gedachten, zijn er veel gewone gevallen waarin cliënten wachten tot ik hen bel of e-mail. Dus, deze machine-achtige gedragingen gaan door. Ik hoop het idee naar voren te brengen dat dit gebrek aan recht op toegang tot een holistische coach net zo verkeerd is als het voor een cliënt is om te verwachten dat ik altijd beschikbaar ben.

Dus, als de holistische coach belt, — neem je op!

Vanuit mijn persoonlijke ervaring denk ik dat het belangrijkste probleem hier een gebrek aan vertrouwen is, of misschien een gebrek aan begrip dat de situatie niet over jou gaat en niet over mijn capaciteiten en mijn behoefte aan vertrouwelijkheid. Misschien hoop ik ooit voor meer dan een paar personen te worden ingehuurd, maar over het algemeen is mijn doel ervoor te zorgen dat de cliënt zich openstelt voor een gesprek met mij.

Deze kwestie komt neer op de kwestie van openheid en zelfvertrouwen. Je kunt je eigen coach of je eigen innerlijke geleidingssysteem niet vertrouwen of beantwoorden als je niet bereid bent een ander te vertrouwen. Dit wil niet zeggen dat de coach of counselor slecht is, verkeerd, of geen object waardig. Het idee is dat je anderen een kans moet geven om je aan te spreken en om je vragen te beantwoorden en naar je inbreng te luisteren.

Voor mij leidt de holistische coach me niet naar hypno of astrale projectie. Wat ze wel doen, is een groter geheel in het proces brengen in plaats van me simpelweg op één bepaald ding te concentreren. Ze leiden me naar een “metafysische” ervaring waar ik niet probeer om hem of haar te imponeren met wat ik te zeggen heb. In plaats daarvan ben ik in de aanwezigheid van een volkomen objectief wezen dat luistert en antwoordt in volledige eerlijkheid. Hij of zij is de meester van al mijn oplossingen, die alleen tevoorschijn komen als ik grenzen stel en luister naar wat er doorkomt.

Deze ervaring geeft mij een ongelooflijke vrijheid in de manier om mijn eigen lot vorm te geven zonder gebrek aan verlangen. Hun stem, meningen en antwoorden op mijn vragen zijn eigenlijk een geschenk. Dit is het soort vrijheid waarvan ik zelfs nooit gedacht had dat ik er een deel van mezelf had. Wanneer ik mijn intuïtie en innerlijke leiding toelaat om de voorste stoel in te nemen, is er vrijwel geen grens aan mijn succes.

Dan is er waarde in het proces. Als je de juiste vragen op het juiste moment hoort, hoor je dat je leven je leidt naar een heldere, gerichte waarneming. Die perceptie is de sleutel tot je toekomst. Dit is wat de handen van een goed opgeleide holistische coach voor je kunnen doen. Door hun begeleiding, zie je met helderheid en duidelijkheid ontvangt u wat uw toekomst voor u in petto heeft.

Lees meer:

Herstelcoaching Hoofddorp

Reiki Hoofddorp