Heb je echt verlof nodig?

Als je buiten in de natuur bent, observeer je je lichaam, geest en omgeving op een heel andere manier dan wanneer je in een afgesloten binnenomgeving leeft. Voortdurend kom je verschillende schakeringen van kleuren en vormen tegen c wisselend weer of seizoenen, het is echt een lust voor je ogen, oren en natuurlijk onze geest.

In het begin was ik erg bang om mijn zeer comfortabele en rustige stadsleven te verlaten, waar ik zoveel hechte relaties had, waar ik werd behandeld als een zoon en behandeld als een vriend. Maar geleidelijk aan realiseerde ik me dat ik mijn comfortzone verliet voor een nieuw avontuur, ik sloot me aan bij een coachinggroep waar ik zou worden ondersteund en verzorgd. Ik keek ernaar uit om nieuwe vrienden te maken, nieuwe vaardigheden te leren, ervaringen te delen en nieuwe potentiële interessegebieden te verkennen. Het was een paar jaar geleden dat ik in het bedrijfsleven had gewerkt, dus ik was er niet bekend mee, maar ik was bereid om enorm buiten mijn gebruikelijke routines te stappen om nieuwe vaardigheden te leren.

De eerste paar maanden had ik het moeilijk, ik leerde nog steeds nieuwe vaardigheden en loste problemen op die ik in de bedrijfswereld had uitgewerkt. Mijn houding was nog steeds misvormd en zenuwachtig, maar ik leerde meer en meer, elke dag keerde ik terug naar de lessen die ik vorige lessen had gemist. Na een paar maanden begon het me echt te dagen, het was nu een gewoonte, dit nieuwe leervermogen was wonderbaarlijk. Elke ochtend stond ik op, schudde mijn handen en voelde een nieuw gevoel van verbondenheid met de wereld, ik kon het voelen in de bomen buiten, de wolken, het gras, de dieren en de slappelingen. Ik was verslaafd.

Dus waarom is het zo moeilijk om afscheid te nemen van je normale routines? Velen van ons hebben behoefte aan afwisseling in ons leven, het houdt ons geïnteresseerd, het voegt een zekere mate van opwinding en hoop toe. We hebben allemaal uitdagingen nodig, maar slechts weinigen van ons snakken naar controverse. Laat je verhuizing naar mooie buitenplaatsen je niet voor te veel uitdagingen stellen, laat je nieuwe omgeving je niet in negatieve gedachten brengen, denk altijd inclusief, elke dag zal en kan goed voor je zijn. Maak vrienden, nodig je favoriete mensen uit. Lunch met ze, of drink een glas wijn als je wilt, of thee. Terwijl vreemde vreemden je een paar vreemde blikken bieden, blijf jezelf eraan herinneren wie je bent en wat je doet, je zult steeds meer in je opnemen.

Vertel je vrienden over je nieuwe voornemens, wacht niet tot ze je verleiden, je zult nooit meer terug willen. Het is niet gemakkelijk om de beheerder van deze veranderingen te zijn, je zult het vertrouwenstekort voelen, je zult vechten om dit gevoel van verbondenheid te behouden. Laat iedereen je helpen; iedereen heeft een ander idee over wat ze leuk vinden; laat het niet doodgaan als je je eerste slok mist! Het zou onmogelijk zijn om afscheid te nemen van deze geweldige mensen totdat je echt weet wie je bent en waar je voor staat.

Het is de moeite waard om na te denken over waarom je je kerstcadeau wilt opgeven in plaats van er een hoge rekening van te maken. Als u aan het einde van de maand een te grote cheque maakt, vertrouwt u er niet op dat het uiteindelijke resultaat het werk waard is. Niemand denkt dat je dat doet, dus waarom zou je?

If you have too many responsibilities, you should slash them, you really do not have time for yourself. Do you really need all that stuff? Do you not have a stable home to look after? Do you really need to prove who you are every day? Do you really need to stay in a highly stressed job? Or do you just want to chill out and relax? Ask yourself who you really want to be, a warm and giving lap of water to the ones you love, a gentle hand to the tune of humane honesty from those you love. Is feeding them your blood just a little much, so make it a rich offering?

If, however, you cannot adapt to these dramatic change and perhaps you are on the point of looking for the Christmas spiritCollapse, you may need to think of other alternatives. Something which brings a modicum of joy, a zest and laughter to life. It might be that you can find something which also brings a smile to your wintry heart. Something which brings a whole host of strips to the knees. What about the various Christmas traditions such as drinking milk (yes!) or ice-cream (Yes!)

We all like (or love) things and so when the candles are about half-burned, we really miss the experience of the fire, it could be that we have already detected the tryptophan in the air and its surrounding, it is such a pleasant surprise, a zing, a belch, a tingling piloomp, a warming hug,

So, exams are important.

Neem je persoonlijkheidsprofiel – wat drijft je? Ben je optimistisch? Ben je snel geschokt of ben je het leven van een ingewijde en al die onzin?

Praktijk in je leven?