Hypnotherapie voor de eerste keer

Hypnotherapie den haag

Hypnotherapie is een therapie methode die werkt met je onderbewuste geest om het overwinnen van persoonlijke beperkingen te vergemakkelijken. Zelf beperkende overtuigingen zijn een aantasting van je welzijn en kunnen je tegenhouden van het succes dat je verdient. Dus, hoe kan een vorm van hypnotherapie beperkingen en overtuigingen veranderen die je van succes afhouden?

Wanneer u voor de eerste keer hypnotherapie ondergaat, kan het lijken alsof u op een ” Noot na een noot” bank ligt. Hoewel een ” Noot na een noot” kan lijken alsof deze benadering bestaat in een stad die Byrnes dol wil kwekken op hoog groeiende bomen, zeer sterk en stevig, is de ” Noot na een noot” niet echt een metafoor. Hypnotherapie werkt door het toejuichen van je natuurlijke sterktes en het stilstaan bij je eigen natuurlijke zelfvertrouwen.

Ons lichaam en onze geest hebben het vermogen om beperkende overtuigingen te veranderen. Hoewel de overtuiging slechts een oude herinnering is, kan je geest de verschuiving gebruiken om een nieuwe overtuiging te creëren die meer openstaat voor positieve overtuigingen. In het begin werkt de therapeut aan het verminderen en elimineren van de beperkende overtuigingen die daar zijn opgeslagen. Naarmate deze overtuigingen worden vervangen door meer positieve, worden we niet alleen betere mensen, maar ook succesvoller.

Hypnotherapie heeft een heleboel hulpmiddelen die je kunt gebruiken tijdens je sessies. Deze hulpmiddelen zijn onder andere EFT en Visualisaties. EFT: Emotional Freedom Technique kan je helpen te begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Wanneer we ons lichaam betrekken met spiertesten kunnen we veel van onze persoonlijke overtuigingen vinden die intern zijn.

Ik noem EFT “Tikken op de kunstmatig gestimuleerde cellen”. EFT taping is als tikken op alle energie meridiaan punten op het lichaam. En wanneer we deze interne reacties loslaten, laten we de stress en angsten los. Dit proces wordt “Emotional Freedom Techniques” genoemd. Gekoppeld aan EFT leren we eigenaar te worden van onze gekke gedachten. Als we dit doen kunnen we stoppen met verwijten en klagen over onze tegenslagen. Als we dit doen kunnen we de kast opruimen van onnodige stress waarvan we denken dat we die “in het leven hebben gekregen”.

Visualisaties zijn een van de hulpmiddelen van hypnotherapie. Een visualisatie is het gebruiken van je verbeelding om 3-D beelden te creëren van de persoon die we zouden willen zijn. Als we iemand iets goed zien doen, als we letten op iemands oogcontact en de keuze van de kleding die hij of zij aan heeft, zal die persoon vaak een kracht laten zien die ik in hem of haar bewonder. Natuurlijk zou deze persoon me waarschijnlijk niet horen.

Zodra wij in staat zijn in onze geest de beelden te zien van de persoon die wij willen zijn, kunnen wij beginnen de gewoonten van hun gedrag over te nemen. Met deze gewoontes adopteren, net zoals een huisdier geadopteerd wil worden.

Dit geldt ook voor onze zelf beperkende overtuigingen. Je hebt de intentie om een nieuwe set overtuigingen aan te nemen, bijvoorbeeld ik heb de intentie dat ik succes zal hebben op alle gebieden van mijn leven. Het verandert mijn denken om me te richten op succes in plaats van mislukking. Als gevolg daarvan werk ik aan het veranderen ervan. Het leidt ook tot een meer ontspannen persoon.

Hier zijn enkele voorbeelden van hoe je hypnotherapie kunt gebruiken om je persoonlijke beperkingen te overwinnen. I can’t

Lees meer:

Communicatie training Den haag

Coaching Den haag