kanker een doeltreffende kankerbehandeling

Orthomoleculair therapeut Uden

 

 

 

 

Is spiercontractie een doeltreffend alternatief voor kanker? Het is mogelijk dat spiercontractie op dit moment nuttig zou kunnen zijn voor sommige vormen van kanker. Maar het feit dat het wordt gebruikt bij alternatieve kankerbehandelingen en niet alleen als een afslanktherapie heeft het niet alleen een zekere mate van goedkeuring van de wetenschappelijke gemeenschap opgeleverd, maar ook deIK groep onderzoekers die zich inspant om de waarheid van de dampnevel te scheiden. In de loop der jaren is de orthomoleculaire therapie gebruikt om veel kankerpatiƫnten te helpen, vooral die met hormoonafbrekende tumoren. Deze behandeling heeft ook voordelen die verder gaan dan het helpen van kankerpatiƫnten om sneller kankerbehandelingen te krijgen.

-verhoogt het aantal comfortabele en pijnloze trainingen mogelijk, waardoor het individu wordt gestimuleerd om te trainen

-verhoogt het gevoel van welzijn door het krijgen van een massage

-helpt het ontstekingsniveau onder controle te houden

-helpt pijn te bestrijden van een spieroperatie of verwonding

-helpt de spieren sneller en doeltreffender te herstellen

-helpt de stress van de kankerbehandeling te verlichten, en heeft aangetoond de wondgenezing en het weefselherstel te versnellen

Medische specialisten bevelen orthomoleculaire therapie met Boost Massage aan als een behandeling voor kanker, evenals andere ziekten, chronische vermoeidheid, hormonale onevenwichtigheden, en vele andere aandoeningen. Zoek een gecertificeerde arts die u kan helpen deze therapie veilig en effectief te gebruiken voor bewezen resultaten, of bezoek Boost MassageNu om een massage te plannen van een gecertificeerde behandelaar opgeleid in orthomoleculaire therapie. De afslankmethode van Render kan ook worden gecombineerd met Trigger Point Therapie, een compleet systeem dat vele ziekten tegelijk aanpakt.

Waarom is spierchirurgie geen one-imer keuze? Omdat spierchirurgie geen goed alternatief is voor triggerpoint therapie.Spierchirurgie is geen totaal antwoord op alle aandoeningen. Maar spierchirurgie is zeker nuttig bij het verlichten van pijn en ongemak als gevolg van aandoeningen zoals artritis, tendonitis, stress, spondylitis, en spierspanning.Het kan ook helpen bij de behandeling van de volgende aandoeningen:

1. fibromyalgie

2. peesontsteking

3. fibromyelitis

Ischias

lees meer: