Ontspanning en Ontspanning

Rust en ontspanning

Tien minuten ontspanning zonder afleiding kan je volledige rust geven in lichaam en geest. Het helpt je om je geest vrij te maken van alle dingen die je op dit moment dwarszitten. Het is een tijd om God te vertrouwen, zijn liefde te voelen en gewoon te genieten van het aanwezig zijn in het moment. Het is een tijd van spontaan worden en je ware zelf tevoorschijn te laten komen.

Als je jezelf maar twintig minuten toestaat om te rust en ontspannen, zul je merken dat de tijd sneller voorbijgaat en je vrediger bent. Je zult merken dat je bereid bent om meer tijd door te brengen in de diepe  ontspanning die God je biedt. Met andere woorden, dit is een manier om het lichaam en de geest te ontspannen en doelbewust te leven met kracht en vitaliteit.

Hoe werkt het? Als je ontspant, geeft je lichaam chemische stoffen af in het bloed, de hersenen en de maag, wat helpt een gevoel van kalmte te creëren. Het helpt je om je creatieve vermogen op te bouwen. Het creëert een gevoel van harmonie met de natuur. Om van de gemoedsrust te genieten, moet je contact hebben met je innerlijke zelf. U bent in staat om te genieten van de gemoedsrust en de creativiteit als u de spanning in uw lichaam en geest loslaat.

Sommigen vinden een manier van ontspanning door zichzelf en anderen een therapeutisch bad te geven. Het helpt stress en zorgen te verminderen en het ontspant het lichaam. Als je jezelf in slaap laat vallen kun je in een diepe staat van ontspanning komen die je de gemoedsrust kan geven die je wenst. Het geeft goede gevoelens – of je het nu leuk vindt of niet – en dat is voor dit moment – je creëert de plotselinge realisaties en spontane daden van medeleven die je misschien zelden in je hele leven hebt ervaren.

Op een keer, toen ik een tijdschrift aan het lezen was, leerde ik echt de weg van de ontspanning kennen, vooral omdat ik het idee ontdekte dat ik mijn dag niet hoefde te onderbreken om klusjes te doen die ik misschien al een aantal jaren had gedaan. Ik was verbaasd geopend over deze prachtige concepten. Het was verbazingwekkend om in mijn eigen achtertuin op een rotsbed te liggen en te luisteren naar de golven die over de oever klotsten. Ik had een slaap in mijn woonkamer, onopgemaakt bed Cells en alles dan ik had toSl cheapmoo likein daar.

Als ik, als de schrijver iets had betekend, de vragen, zorgen en gedachten in het begin voor me had gehouden. De machtige profeet van de liefde was moe. Hij was niet klaar om (veel) met mij te praten. Het was te laat voordat ik volledig kon begrijpen wat hij met mij wilde delen. Maar ik ben blij dat hij het deed. Ik ben blij te weten dat er manieren van ontspanning zijn die geen arm en een been kosten, of een rugzak vol boeken. Ik kan tijd doorbrengen in de stilte van mijn geest om uit te rusten. Ik kan stille tijd doorbrengen in de stilte van mijn geest om mijn creativiteit te ontwikkelen. Ik kan tijd doorbrengen in de stilte van mijn geest om gewoon te zijn. Kan iemand dat doen?

Ik ben blij dat ik manieren heb gevonden om te ontspannen zonder drugs, dansen en dure ashrams.

Lees meer:

Klankschalen meditatie