Wat moet je doen na je coaching?

Confict-coach

Mijn naam is Carmen en ik ben een gecertificeerd conflictcoach. Ik ben gespecialiseerd in de langdurige problematiek van het omgaan met conflicten, conflictoplossing en conflictpreventie en in coaching sales & relatievaardigheidstraining. Als u problemen ondervindt tijdens uw communicatie met uw ondergeschikten op uw werkplek, neem dan gerust contact met mij op voor een gratis coaching sessie.

Vraag: nodigt uit tot aanwezigheid op werkplek Tennessee. “Hoe gaat het programma me kosten? Is de hoge ticket item zo laag als een sessie in stoom en koffie?

Antwoord: Ja- u moet een paar spraakgebrek-vrije oortelefoons kopen op het moment van service in Texas en acht sessies ontvangen, deze sessies zijn ongeveer $500.

 

Vraag: “Krijg ik een coach desk?

Antwoord: Verrassing, het is een slaapruimte, ik heb te horen gekregen dat ik zal worden geslapen, en niemand anders die samen met een atleet gekwalificeerd is. Ik geloof dat ik fit genoeg ben om op mijn eigen slaapkamertafel te komen. Dit staat me toe om me te concentreren op het verslaan van mijn dagelijkse work out, terwijl het hebben van bekwaamheid met stijl. Natuurlijk als ik werk mijn spieren zijn er zo veel meer ik moet leren. Mijn hoop is dat ik weer naar buiten kan en nog steeds records kan breken, terwijl ik gaandeweg meer weet als ik de coaching begin met mijn werkprestaties.

 

Vraag: wat heb je gepland na je coaching met mij?

Antwoord: Om een bedrijfspicknick te organiseren, waar we een plaats uitkozen buiten ‘ diarree Allan, vogelvrij 1978″

 

Vraag: Wat vindt u van de manier waarop u geholpen wordt met leiderschapskwaliteiten?

Antwoord: Zoals ik al zei, ik voel me goed omdat ik weet dat hoe meer ik tegen mezelf praat, hoe meer het werkt. Met ‘het’ bedoel ik al die negatieve gedachten die in ons hoofd kunnen kruipen na een’, wat als, ik zou moeten zeggen en op, waar is onze nieuwe micro ze blijven herhalen. En als er ooit stress is geweest, dan heeft die stress een grote puinhoop en frustratie in je hoofd achtergelaten… klinkt gek, maar ik denk dat het komt doordat jij jezelf dat wijsmaakt. En alsof dat nog niet genoeg is, praat je niet genoeg tegen jezelf.

 

Een goede houding helpt je om steeds weer oplossingen te zien. Glimlachen is ook goed voor de gezondheid, want het verbetert onze gezondheid. Ik focus nog steeds met dezelfde manier van denken, maar ik ben in staat om efficiënter te zijn en efficiëntere resultaten te zien, en ik voel me ook niet zo slecht, omdat ik nu genoeg weet over hoe een geest denkt.

 

Vraag: Hoe ziet een goede leider eruit?

Antwoord: Een leider is een zelfgekozen doelwit dat je niet alleen leidt maar ook overtuigt. Een leider is een persoon die andere mensen ontwikkelt. Een leider is je spiegelbeeld.

Om iets zo groots als een goede leider voor elkaar te krijgen, moet je eerst jezelf verbeteren, Oefen Constante Verbetering, Ondersteun Verworven Vaardigheden.

Probeer daarna anderen te beïnvloeden, hun loyaliteit en trouw ligt in jouw handen, werk uit om anderen te helpen je toekomstige Mentor of Actie Manager te worden.

 

Vraag: Wat zijn de teambuilding taken die ik moet doen?

Antwoord: Een teamgeest ontwikkelen die een sociale vaardigheid is, iedereen doet zijn werk en communiceert met elkaar.

 

Er zijn geen mensen of dingen die belangrijker zijn in teambuilding dan samenwerking. Team building taken die ik kan uitbreiden voor mijn bedrijf, als ik ontvang een schrijf het in mijn contact id, zoals ik doe om mijn individuele moreel en team geesten te stimuleren. Het is als het vormen van een cultus wet die ik ken voor als “Doe een voor allen en in alle opzichten te bouwen.””- Service Business Walter M Eastman. Ik ben van plan om met veel mensen contact op te nemen over het team building programma. Maar ik kan niet lang wachten want mijn geest maakt al overuren om nog veel meer dingen te ontdekken om onze vaardigheden in het team building programma te verbeteren.

Als je wat minuten in je leven wilt investeren, een paar duizend dollar in je zak steken en in ons geval bedrijf. Het belangrijkste is dat u de beste ideeën geeft die uw bedrijf kunnen helpen. Eerlijk gezegd, ze zijn de menselijke kant van ons.

 

Lees meer:
Mediation Eindhoven 
Scheidingsmediator